Saturday, May 16, 2009

Cancer(L) them...

Nu am mai scris de multa vreme. Prea multa vreme. Insa...in ttot timpul asta care a trecut mi-au venit foarte multe idei bune despre care sa vorbesc. Asadar, azi pe ordinea de zi: cancerul in seriale. :D

Da, da, am zis-o si o mai zic: SUNT un tv-shows addict. Adica, ma uit la foarte multe seriale si foarte rar la filme. De ce? Pentru ca au un mod de a ma cuceri mai bun decat filmele. recent insa, am observat o chestie tare enervanta. Foarte multe seriale incep sa semene intre ele. Asa cum in telenovele era un tipar de genu fata bogata - servitoare- se indragosteste de sef - era defapt si nepoata stapanei casei (Inger Salbatic pt cunoscatori) sau baiat sarac - fata bogata- mama rea, si in seriale exista niste tipare deja ENERVANTE.

Sa luam de exemplu Grey's Anatomy. LA inceput, ceva nou. Buuuun. Replici faine, actori faini, cu farmec, lucruri amuzante dar si triste. Treptata insa...acest serial a devenit bun numai pt depresivi. NIMENI nu mai poate fi fericit in serial: daca e fericit unul, moare altul. LA fel in One Three Hill. Nu-mi amintesc sa fi fost chiar asa dramatic inainte. Dar de la putin dramatic la momentul in care un caine mananca inima care trebuia sa ii fie implantata unuia dintre personajele principale, e cale lunga. SERIOS! Ce se intampla cu scenariile din ziua de azi?



Si ca totul sa fie perfect, mai nou TOATA lumea din seriale are cancer. Da toata lumea. Se pare ca boala asta e o veritabila mina de aur pt scenaristi din moment ce mai toate personajele is lovite de ea. Nu m-as mira, ca toamna viitoare sa aflam ca si Serena sau Heidi& Spencer au cancer.

Mai jos gasiti o scurta lista cu personaje din seriale care au/avut cancer.

* Samantha - Sex and the city
* Lynnete - Desperate housewives
* Izzie - Grey's Anatomy
* Molly, iubita lui Daniel - Ugly Betty
* Peyton -One Three Hill (nu e chiar cancer dar tot o boala rara si FOARTE grava)
etc.

Daca stiti personaje din seriale care au cancer, sunteti liberi sa le numiti.

Pana data viitoare, XOXO

P.S. Don't kill izzie :(

3 comments:

CG said...

Probabil motivul principal pt care multe personaje au (avut) cancer este cancer awearness. Iti pot ridica semne de intrebare legate de propria sanatate.

Mihai said...

Sincer ma cam indoiesc ca au gandit asa departe. Poate ca e si cancer awareness, dar eu mai degraba cred ca e vorba de a da impresia de drama/tragedie. Oare moare sau nu moare personajul!?!?

CG said...

Cand nu moare e vorba despre awareness. Cand moare e tragic. Parerea mea.