Tuesday, March 24, 2009

No more drama

Lume judeca. Mereu. Dupa aparente.

E corect? Nu.

Si? Toti o facem. Dar pana cand?

Pana nu demult incercam sa ma scuz pentru cine sunt, pentru ca am anumite privilegii pe care altii nu le au. Pentru ca eu am primit lucruri care altii poate le merita mai mult decat mine, pentru ca sunt mai norocoasa, mai oportunista si de ce nu, poate mai inteligenta?

M-am saturat sa ma prefac ca totul e oke, cand nu e. M-am saturat sa zambesc cand nu de zambit, doar de dragul altora, de dragul aparentelor.

MA simt ca si cum tocmai as fi facut un dus rece. Credeam ca o data ce cresti si ajungi sa cunosti lume noua, e ca un nou inceput. Noi prieteni, noi colegi, ca ai o a 2a sansa dar nu e asa. Nu mai ai nici o sansa.

Cu cat cresti mai mare, iti dai seama ca defapt viata e ca in liceu: mereu sunt cativa outsiders pe care lumea ii considera freaks; mereu sunt tipele alea fitzoase si bogate gen "mean girls"; mereu is tipii aia prea cool si prea fitzosi care ies cu fete mai mari pt ca cele de varsta lor sunt neinteresante; apoi tipii aia de care is clovni pt restul si mereu fac lumea sa rada;fetele care mereu invata tot zi si noapte si orice le intrebi stiu; fetele care se lasa usor cucerite la petreceri, mai ales dupa un pahar de alcool; baietii care sunt cool daca nu vin la scoala; baietii care stiu info si sunt tocilari ar pe care ii suni cand ti se strica calculatorul; tipele alea enervante super implicate in o mie de chestii si care se cred sefe; tipii aia sportivi care nu au citit o carte in viata lor... si lista poate continua la nesfarsit.

Acuma uita-te in jur. Cati dintre ei nu se regasesc in lista de mai sus?

Intrebarea e, TU CARE ESTI?

7 comments:

Anonymous said...

Ai uitat de tipul bazat care-ti comenteaza. ;)

Eu vad viata ca un bar unde totul e mai obscen si mai plin de fum de tigara decat descrierea ta.

CG said...

Stiu mult prea bine fenomenul de a fi catalogat pentru ca "esti mai bine decat multi altii care poate ar merita mult mai mult ce ai tu". Insa ce poti sa faci? E exact cum ai zis, lumea judeca, iar daca tu incerci sa dovedesti ca nu esti ceea ce ai fost deja catalogat, iesi mult mai prost. "Saracul copil de bani gata".

Si nu, aproape niciodata lumea noua nu te va ajuta si nu va fi mai deschisa ca si vechea lume. Iar vechile mean girls, vechii outsideri, vechii tipi fitzosi sau colvni, vechii tocilari si tocilare, vechile sefe implicate in tot ce misca, se vor dovedi intodeauna mai putin mean, mai putin tocilari, mai putin neinteresanti decat "the new ones". Se vor dovedi chiar invers decat credeai. Sau ma rog, varianta mai putin dezavantajoasa din toate variantele dezavantajoase.

Fiindca ei, the old ones, macar te cunosc si stiu ca nu aparentele te fac pe tine ca persoana. Stiu cu adevarat cine esti, chiar daca in trecut nu au aratat-o. Multi din "the new ones" niciodata nu vor incerca sa te cunoasca. Doar te vor eticheta.

Anonymous said...

sincer asta faqce lumea mai interesanta..gandeste-te daca nu ar fi ei cum ar fi viata??? cum ar fi ca toti sa fie amabili, sa nu jigneasca nimeni pe nimeni, sa nu se deie mari niciunu..n-ar mai fi la fel de interesanta si probabil nici noi n-am fi asa frustratzi si totusicred ca ii mai bine ca exista toate tipurile astea de oameni...

Anonymous said...

@ bibuuu, poate ca ar fi lumea neinteresanta daca ar fi toti asa, dar macar nu ar mai fi razboie si ar disparea goana dupa bani; eu spun ca merita.

Anonymous said...

bun..nu mai fuge nimeni dupa bani?? ce faci?? te comportzi frumos unu cu altu pana cand?? ce scop mai ai?? asa ii facuta lumea ca sa fie intreceri..sa vezi cine ii mai bun, da sa obtii totul prin fortele tale nu ca te dai mare ca ai bani( proveniti de la parintzi)

Anonymous said...

bibuuu, personal consider ca scopul vietii e sa ajungi la implinire la nivel spiritual. Faptul ca suntem invatati si impinsi sa alergam dupa bani e doar o consecinta a sistemului monetar care guverneaza lumea in care ne-am nascut.

Anonymous said...

si care ii nivelu ala spiritual?? /:)